Osnivanje i razvoj

Ordinacija Kandić

Stomatološka ordinacija Dr Kandić nalazi se u Kragujevcu gradu od 200 000 stanovnika, 140km od Beograda. Osnovala ju je Dr. Mirjana Kandić specijalista stomatološke protetike.

Klinika od samog osinivanja pretenduje da se ozbiljno bavi modernom stomatologijom i u skladu sa tim koristi savremene metode i protokole u stomatološkoj praksi. Interes naših pacijenata je iznad svega i zato činimo sve da oni zadovoljni napuste našu kliniku.Nadamo se da će te i Vi biti korisnici naših usluga na obostrano zadovoljstvo.

Prvi kontakt sa našom klinikom možete ostvariti putem E-maila. Preporučljivo bi bilo da nam pošaljete Rtg snimke na osnovu kojih bi Vam poslali preliminarni plan terapije sa cenama.Taj plan možete uporediti sa mišljenjem Vašeg stomatologa i onda uporedjujući ih doneti krajnji sud.Napominjemo da su konsultacije mail-om besplatne.

Ko smo mi i gde se nalazimo?

Osnivanje stomatološke ordinacije i njena lokacija

Stomatološka ordinacija Dr Kandić nalazi se u Kragujevcu gradu od 200 000 stanovnika, 140km od Beograda. Osnovala ju je Dr. Mirjana Kandić specijalista stomatološke protetike.

Visoki standardi stomatološke prakse

Prijatan ambijent 

Ordinacija uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, prijatan ambijent čekaonice, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno.

Novi trendovi u stomatologiji

Dentalni turizam

Dentalni turizam je poseba sector turizma poznatog kao medicinski turizam. On obuhvata osobe koje traže usluge stomatologa van svojih lokalnih zdravstvenih sistema. Takođe takav boravak moze biti praćen I drugim tradicionalnim aktivnostima.

Savremena oprema i metode

Stomatologija za 21. vek u korak sa svetskim trendovima

Klinika od samog osinivanja pretenduje da se ozbiljno bavi modernom stomatologijom i u skladu sa tim koristi savremene metode, opremu i protokole u stomatološkoj praksi.